Vakfımız Yönetim Kurulunun 12.11.2018 tarihli karar çerçevesinde Üyelerimize yönelik taşıt kampanyası yapılması amacıyla ATA OTOMOTİV TİC. A.Ş firması ile görüşülmüş, Citroen Marka araçlar için özel indirim alınmıştır. Yapılan anlaşma çerçevesinde üyelerimizin aşağıda marka ve modeli belirtilen sınırlı sayıdaki araçlar istifadelerine sunulmaktadır. Kampanyamız 28.12.2018 tarihine kadar geçerlidir.

1- CITROEN C3 AIRCROSS

C3 AIRCROSS FEEL 1.2 PURETECH 110HP S/S EATA6 €6 GÜMÜŞ RENK PK.HIZ L. PANOAFİL (BENZİNLİ, OTOMATİK VİTES)

2-CITROEN  C-ELYSEE

C-ELYSEE LIVE 1.2 PURETECH 82 HP (BENZİNLİ, MANUEL VİTES)

3- CITROEN BERLİNGO COMBİ

BERLİNGO SX 1.6 BLUEHDI 100HP (DİZEL, MANUEL VİTES)

Araçlar, çekilişsiz kurasız internet başvurusu sıralamasına göre satılacaktır. İnternet erişimi olmayan üyelerimiz  0312 324 23 99 -311 45 96  numaralı telefonlardan veya 4079 – 4972 nolu demiryolu hattından müracaat edebileceklerdir. Araçlar aşağıda yazılı renklerde olacaktır.

Kampanyamız yukarıda belirtilen araçlarla sınırlıdır.

Teslimatlar üyelerimizin ödeme önceliklerine göre gerçekleşecektir.

Kampanyamızda yer alan CITROEN ile ilgili rakamlar, CITROEN Türkiye’nin resmi internet sitesinde yer alan Kampanyası esas alınarak hazırlanmıştır.

1 ) C3 AIRCROSS  FEEL 1.2 PURETECH 110HP S/S EAT6 €6 GÜMÜŞ RENK PF.HIZ L. PANOAFİL (BENZİNLİ, OTOMATİK VİTES, RENK BEYAZ)

CITROEN Resmi İnternet Sitesi Kampanyalı Fiyatı : 124.500 TL

TCDD VAKFI Kampanyalı Fiyatı : 117.350 TL

2 ) C-ELYSEE LIVE 1.2 PURETECH 82 HP (BENZİNLİ, MANUEL VİTES, RENK BEYAZ)

CITROEN Resmi İnternet Sitesi Kampanyalı Fiyatı : 77.500 TL

TCDD VAKFI Kampanyalı Fiyatı : 68.750 TL

3 ) BERLİNGO SX 1.6 BLUEHDI 100HP (DİZEL, MANUEL VİTES, RENK BEYAZ)

CITROEN Resmi İnternet Sitesi Kampanyalı Fiyatı : 87.000 TL

TCDD VAKFI Kampanyalı Fiyatı : 69.250 TL

(ÖTV, KDV, trafik tescil işlemleri, MTV dahil; trafik sigortası ve Kasko  hariç. Vergilerde olabilecek değişiklikler üyemizin sorumluluğundadır.)

Araç alacak üyelerimiz;

Aracı kredi kullanarak almak isterlerse; bedelinin  50.000.00TL’lık kısmını Vakfımızdan taşıt için borç verme esaslarına göre alabileceklerdir.

Aracı nakit almak isteyen üyelerimiz ise;  Aracın bedelinin tamamını Vakfımızın aşağıdaki banka hesap numaralarına yatırması gerekmektedir.

Vakıfbankn: Ankara Şubesi -  Hesap No: 00158007285961159

IBAN: TR58 0001 5001 5800 7285 9611 59

Araç teslimatı, ilgili firma tarafından Ankara’da yapılacak olup, Aracın Trafik Sigortası, Kasko hak sahibi Üyeler tarafından ödenecektir.

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyaya Katılım Şartları

Kampanyamıza;

Kampanyamıza ilk aidatını ödemiş tüm Vakıf Üyeleri  katılabileceklerdir.

Kredi ile Taşıt Kampanyasına Başvurulduğu takdirde:

Üyelik süresi: İlk aidatını ödemiş olmak yeterli

Kredi vadesi: 6 ay - 48 ay

Kredi ile Taşıt Kampanyasına Başvurulduğu takdirde;

Taşıt için borçlanma esasları baz alınır.

Devir Şartı

Araç alan üyemiz, aracını 6 ay içerisinde satmamayı ve devretmemeyi taahhüt eder.

Ödeme şekilleri

Kredi

Kredili Satışlarda Taşıt İçin Borç Verme esasları geçerlidir.

Maaşında icra olan üyemiz taşıt için borç alamaz.

Taşıt için borçlanan üyemiz, borcun tamamı ödenmeden yeniden taşıt için borç alamaz.

Üyelerimiz net maaşlarının % 60’ını aşmayan taksitlerle taşıt için borç alabilirler.

• 50.000 TL için Örnek Hesaplama

41,28TL

37,52TL

34,76TL

Kredi kullanan üyelerimiz kullandıkları kredinin % 0,948’i oranında damga vergisi ödeyeceklerdir. Hesaplamada damga vergisi dahil değildir.
Kredi faiz oranı kredinin kullanıldığı tarihteki orandır.
Nakit
İsteyen tüm üyeler aracı nakit olarak alabileceklerdir.
Aracın nakit bedelinin tamamının Vakfımızın aşağıdaki banka hesabına yatırılması gerekmektedir.
Vakıfbank: Ankara Şubesi -  Hesap No: 00158007285961159
IBAN: TR58 0001 5001 5800 7285 9611 59
Üyeler satın alacağı aracın Trafik ve kasko sigortasını Vakfın kuruluşu olan De-Vak Sigorta Ltd.Şti.  acentasına düzenletilmesi koşulu vardır.
Kampanya İşleyişi
Başvuru Toplama
Kampanyamız 05/12/2018 tarihinde başlayacak olup, elimizdeki araç sayısı göz önüne alınarak başvuru sırasına göre üyelerimize Vakfımız tarafından işlemleri başlatması için dönüş yapılacaktır. Kampanyadan faydalanmak isteyen üyelerimizin 05/12/2018 saat 10:00 dan itibaren internet adresimizdeki Form ve Dilekçeler bölümünden Araç satış formunu doldurarak başvuru yapmaları gerekmektedir. Vakfımız tarafından üyemize dönüş gerçekleştirildikten ve üyemiz onay verdikten sonra başvuru iptal edilemez.
Nakit ve Kredi işlemlerinin tamamlanması
Nakit
Vakfımızın yukarıda belirtilen hesabına araç bedeli yatırıldıktan sonra, banka dekontu 0312 324 4242 numaralı faksa gönderilecek ve dekont aslı TCDD’  yi Gelistirme ve TCDD Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı  Çankırı caddesi No:9/37 06030 Ulus / ANKARA adresine en geç  5 iş günü içerisinde  ulaşacak şekilde gönderilecektir. Postadaki gecikmelerden üyelerimiz sorumlu olacaktır.
Banka dekontunda üyelerimizin ad soyadları, sicil veya üye numaraları ve aldıkları aracın ismi yer almalıdır.
ATA Otomotiv, hak sahibi ortaklarımızla temasa geçecek ve araç teslim işlemlerine başlanacaktır.
Kredi
Usulüne uygun düzenlenmiş borç senedi (imzalı, tek kefilli, daire amiri tarafından onaylanmış) Vakfımıza  gönderilir. Kredi onaylandıktan sonra yetkili firmaya üyeyle ilgili bilgi verilir.
Bir kısmı nakit bir kısmı kredi
Araç bedelinin nakit kısmı Vakfımız’ın Vakıfbank : Ankara Şubesi-Hesap No: 00158007285961159  IBAN : TR58 0001 5001 5800 7285 9611 59  nolu hesabına  yatırıldıktan sonra, dekont  aslı ile birlikte kullanılmak istenen krediye  ait usulüne göre düzenlenmiş (imzalı, tek kefilli ve daire amiri tarafından onaylanmış) borç senedi Vakfımızın Çankırı caddesi No:9/37 06030 Ulus/ANKARA adresine  gönderilmelidir.