15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, anı bileti uygulaması www.demokrasitreni.com web sitesi üzerinden hizmete sunuluyor.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminde Türk milleti büyük bir mücadele vermiş, vatan bütünlüğünün bozulmasını isteyenlere birlik ve beraberlik içerisinde karşı durarak, demokrasiyi geleceğe taşımıştı. Tek yürek olarak cadde ve sokaklara taşan o gün büyük bir destan yazılmıştı.

TCDD, her yıl Demokrasi ve Millî Birlik Günü olarak kutlanan 15 Temmuz gecesini unutmamak, o gece yaşanan darbe girişimi esnasında şehit ve gazi olan vatandaşları anmak amacıyla Türkiye’yi unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor.

TCDD tarafından hazırlanan web sitesinde bulunan forma bilgilerinizi girerek anında anı bileti oluşturabilirsiniz.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, vatan sevgisiyle demokrasi mücadelesi veren başta şehitlerimiz olmak üzere tüm kahramanlarımızın anısına TCDD, Türk halkını anı bileti almaya davet ediyor.