Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü kapsamında, güçlü Türkiye’nin lokomotifleri gençlerle bir araya geldi.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü kutlamak ve darbe girişimi esnasında büyük mücadeleler gösteren tüm kahramanları anmak amacıyla TCDD tarafından gerçekleştirilen etkinlikte gençler ilk olarak, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’u makamında ziyaret etti.

Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizle sohbet eden TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, gençlere ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

15 Temmuz anısına düzenlenen bu ziyareti ölümsüzleştirmek için TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, gençlerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.