TCDD Vakfı’na hoşgeldiniz...  //  Haberler ve Duyurular Haberler  //  Raytest Soru Bankası Hazırlama Çalışmalarını Antalya Kemer Göynük'de Yaptı.

ry170Raytest Soru Bankası Hazırlama Çalışmalarını Antalya Kemer Göynük'de Yaptı.

TCDD Vakfı tarafından yürütülen ve TCDD Genel Müdürlüğünün iştirakçisi olduğu “Demiryolu Sektöründe Ulusal Yeterlilik Sistemi ile Sınav ve Belgelendirme Merkezi Kurulması” projesinde hazırlanan, 17 mesleğe yönelik olarak yapılacak olan belgelendirme sınavları için, ulusal yeterliliklere son halinin verilmesi ve SORU BANKASI HAZIRLAMA ÇALIŞMASI, 11-15 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya Kemer Göynük de yapıldı.

Çalışmalarda, proje iştirakçisi olan TCDD Genel Müdürlüğünün meslek uzmanları ve meslek alan uzmanları ile raylı sistemler sektöründeki, Yapı Merkezi, İstanbul Ulaşım ve İzmir Metro ilgili meslek uzmanlarının da katkılarıyla, demiryolu sektöründe 17 mesleğin ulusal yeterliliklerine sektör görüşünden gelen öneriler de değerlendirilerek son hali verildi.