TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, 29 Eylül 2017 Cuma günü Kayseri’de düzenlenen törende Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki “İpekyolu'nda Yüksek Hızlı Demiryolu Ağları Projesi” ödülü aldı.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından düzenlenen "Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları" ödül töreninde, "Kıta Aşan Mega Projeler" kategorisinde dereceye giren İstanbul Yeni Havalimanı Projesi, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi, İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi ve Osmangazi Köprüsü, Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi, İpekyolu'nda Yüksek Hızlı Demiryolu Ağları Projesi ve Avrasya Tüneli Projesi sahiplerine ödülleri verildi.

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın, "Kıta Aşan Mega Projeler" kategorisinde “İpekyolu'nda Yüksek Hızlı Demiryolu Ağları Projesi” ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin elinden aldı.