TCDD Vakfı’na hoşgeldiniz...  //  Haberler ve Duyurular Kampanyalarımız Kuantum-a Fizik Tedavi Kampanyası

TCDD’yi Gelistirme ve
TCDD Personeli Dayanışma
ve Yardımlaşma Vakfından Duyuru

Vakfımız üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları kişilerin (eş, çocuk, anne, baba, vs.) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında muayene tetkik ve tedavilerinin yapılması neticesinde KUANTUM-A SAĞLIK HİZMETLERİ TURİZİM TANITIM REKLAM ORGANİZASYON ve TİC. LTD. ŞTİ.  İndirim düzenlenerek üyelerimizin istifadelerine sunarız.

TCDD VAKFI ÜYELERİ'NE ÖZEL MUAYENE VE TEDAVİ FİYAT LİSTESİ

SGK güvenceli TCDD VAKFI üyeleri ile bakmakla yükümlü oldukları kişilerin (eş, çocuk, anne, baba, vs.)merkezimize başvurması halinde aşağıda ayrıntıları gösterilen sağlık hizmetlerinde %25 oranında indirim uygulanacaktır.

MUAYENE VE TETKİKLER

• Muayenelerden SGK katılım payı dışında fark alınmayacaktır.
  • MR görüntüleme ve laboratuar tetkiklerinde %25 indirim uygulanacaktır.
  • Yürüme Analizi, Postür Analizi, Obezite Analizi gibi yazılımsal destekli vücut analizlerinde %25 indirim uygulanacaktır.

FİZİK TEDAVİ REHABİLİTASYON UYGULAMALARI

• Yüzeyel ve derin ısı ile elektroterapi ve egzersiz uygulamaları gibi temel fizik tedavi uygulamalarından fark alınmayacaktır.
  • Temel fizik tedavi uygulamalarına ek olarak yapılacak ilave vücut bölgesi ve ek fizik tedavi uygulamalarında %25 indirim uygulanacaktır.

CERRAHİ OLMAYAN GİRİŞİMSEL UYGULAMALAR

• PRP