17 Aralık 1991 yılında TCDD Vakfı ve Ankara Demirspor Kulübü ortaklığıyla kurulan Ulaşım Turizm San. Tic. ve Pazarlama LTD. ŞTİ.’nin öncelikle TCDD Genel  Müdürlüğü çalışanlarına verdiği hizmetle başlayıp daha sonra tüm kamu kurumu ve kuruluşlarının ve özel sektörün;

1. Yurtiçi ve Yurtdışı uçak biletleri hizmeti
  2. Eğitim,seminer organizasyonlarını
  3. Yurtiçi ve Yurtdışı fuar organizasyonlarını
  4. TC Gençlik ve Spor Bakanlığının 2013-2014 yılında Balkanlara düzenlenen ‘Gençlik Treni  Projesini’
  5. TRT’nin 2011 yılındaki 50. Yıl Almanya treni projesini

Ayrıca Altındağ Belediyesi’nin yaklaşık 7.500 kişilik YHT ile günübirlik Eskişehir-Konya tur organizasyonunu başarıyla  gerçekleştirmiş olup YHT ile seyahatin Ankarada’ki vatandaşlarımıza tanıtımında katkıda bulunmuştur.

Raytur Seyahat Acentası olarak artık hedefimiz ‘TÜRKİYE’DE  TREN TURU RAYTUR İLE YAPILIR’ imajını hem yurtiçi hem yurtdışı turlarıyla  ve ayrıca özel vagon projeleriyle gelecekte Türkiye’de Tren Turlarında tek marka olma hedefine ulaşma yolunda çalışmalarını sürdürmektedir.TURSAB’ın 2086 nolu kayıtlı belge numarası ve İATA üyeliğimizin yanında,Turizm Bakanlığı A grubu acenta belgelerimizle Hac ve Umre organizasyonu yapan kurumsal yapı disiplininde,T.C. Diyanet  İşleri Başkanlığı’nda kayıtlı ve yetkili acenta olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Raytur Resmi Websitesine ulaşmak için tıklayınız...