TCDD Vakfı’na hoşgeldiniz...  //  İştiraklerimiz Raytest Eğitim Danışmanlık Ltd.Şti.

Demiryolu Taşımacılığı Sektöründe Ulusal Yeterlilik Sistemi ve VOC-Test Merkezi Kurulması Projesi, Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen ve Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yürütülen, “Türkiye’de Mesleki Yeterlilik Kurumunun ve Ulusal Yeterlilik Sisteminin Güçlendirilmesi Projesi (UYEP)”, VOC-Test Merkezleri Hibe Programı kapsamında yer almaktadır. Proje, TCDD’ nin iştiraki ve katkıları ile proje sahibi, TCDD’ yi Geliştirme ve TCDD Personeli Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (TCDD Vakfı) tarafından yürütülmektedir.
TCDD’yi Geliştirme ve TCDD Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından yürütülen“Demiryolu Taşımacılığı Sektöründe Ulusal Yeterlilik Sistemi ve Voc-Test Merkezi Kurulması Projesi” kapsamında, 02 Mart 2012 tarihinde RAYTEST Limited Şirketi kurulmuştur. Kurucu ortakları, TCDD’ yi Geliştirme ve TCDD Personeli Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (TCDD Vakfı), Raylı Ulaştırma Sistemleri ve Sanayicileri Derneği (RAYDER) ve Demiryolu Taşımacılığı Derneği (DTD) olan, RAYTEST, demiryolu sektöründe sınav ve belgelendirme, eğitim, test-laboratuar, AR-GE ve danışmanlık hizmetleri verme amacı ile kurulmuştur. Konusunda tek olma özelliğine sahip olan RAYTEST bu hizmetleri verimli ve etkili bir biçimde sunmak için uzman bir ekip ile çalışmaktadır.
www.raytest.com.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz.