ata1

uye7

TCDD Vakfı’na hoşgeldiniz...  //  İştiraklerimiz Raytur Seyahat Acentası

1991 Yılının Mayıs ayında TCDD Vakfının ortagı olduğu Ulasım Turizm Sanayi  Tic. ve Paz. Ltd. Sti.'nin bünyesinde A Grubu seyahat acentesi olarak faaliyetlerine başlamıstır.

Acentemiz deneyimli personeli ile siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmayi ilke edinmistir.

IATA' ya 8827715 belge no ile üye olan acentemizde tüm dünya havayolları biletlerinin yanı sıra TCDD İşletmesinin biletleri de satılmaktadır. Çesitli yörelere düzenledigimiz turlar haricinde TCDD İşletmesi ile yapılan sözleşmeye istinaden demiryollarının özel trenlerle yaptıgı turların tanıtım ve pazarlamasını da gerçekleştirmektedir.

www.raytur.com.tr sitesini ziyaret ederbilirsiniz.

Bağlı Ortaklıklarımız

devak            raytur            vsepet           vakdes

raytestlogo

Devak Sigorta        Raytur Seyahat Acentesi        v-sepet                 Vak-des                        Raytest