TCDD Vakfı’na hoşgeldiniz...  //  İştiraklerimiz Vak-Des Otopark İşletmeciliği

Şirketimiz TCDD VAKFI (hisse: % 50) & Ankara Demir Spor Kulübü ( hisse: % 50 ) ortaklığı ile 16/06/2011 tarihinde kurulmuştur.

TCDD İşletmesine ait Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde mevcut Otoparkların İşletmeciliği yapılarak elde edilen gelirlerle; Vakıf üyelerimizin birikimlerine katkıda bulunmak ve Ankara Demir Spor Kulübü’ne maddi destek sağlamak hedeflenmiştir.

TCDD 3.Bölge Müdürlüğü taşınmazları içerisindeki İzmir İli Konak İlçesi, Alsancak 281/1 Pafta,   3535 ada 129,137,139, 146 ve 147 parsellerden  toplam 7833  m2’ lik taşınmazların, 20 Yıl süreyle otopark olarak işletilmek üzere TCDD 3.Bölge Müdürlüğü ile Ankara Demirspor Kulübü arasına da açık alan kira sözleşmesi yapılmış ve Şirketimiz 27/07/2011 tarihi itibariyle otoparkları işletmeye başlamıştır.

Yine TCDD 3. Bölge Müdürlüğü  taşınmazları içerisindeki İzmir İli Konak İlçesi, Umur bey  281/3 Pafta,   3535  ada  146  parselde   181 m2 kapalı alan 6191 m2 açık alan toplam 6372  m2’ lik taşınmazların, 20 Yıl süreyle otopark olarak işletilmek üzere TCDD 3. Bölge Müdürlüğü ile Ankara Demirspor Kulübü arasın da verilecek izne müteakip açık alan kira sözleşmesi yapılacaktır.