• HAYAT SİGORTASI
PAKET 500.000 TL  500.000 TL  500.000 TL  1000 TL
  • PRATİK HAYAT SİGORTASI
  • VEFAT TEMİNATI :
    Sigortalının her türlü vefatı (kaza veya hastalık) halinde, sigortalının belirlemiş olduğu teminat tutarı hak sahiplerine ödenir. Vefat teminatı ile ilgili istisnalar hayat sigortası genel şartlarına tabidir.
    Vefat teminatı hayat sigortası genel şartlarına göre düzenlenmiş olup hiçbir koşulda burada belirtilen istisnalarda sigortalı lehine bir teminat genişletilmesi yapılmamıştır.
  • ÖNEMLİ İSTİSNA MADDELERİ
    Aşağıda belirtilen haller, vefat teminatı dışındadır:
    Sigortalı, sigortacıyı haberdar etmeksizin ticari ve hava hatları üzerinde yolcu nakline ruhsatlı işletmelerin uçak veya herhangi bir hava gemisinde ancak yolcu sıfatıyla seyahat edebilir.
    Hayatı sigortalanan kişinin ölümü yolcu sıfatı dışında havada yapılan yolculuklar esnasında olursa, şirket yalnız riyazi ihtiyatı ödemekle yükümlüdür; ölüm tazminatı ödenmez.
    Sigortalı, intihar veya intihara teşebbüs sonucunda öldüğü takdirde, yenilemeler de dâhil olmak üzere sigortalı aralıksız olarak en az üç yıl sigortaya devam etmiş bulunuyorsa, sigortacı sigorta teminatının tamamını ödemekle yükümlüdür.
    Sigortalının intihar veya intihara teşebbüs sonucu ölümü akli melekelerindeki bir rahatsızlık sebebiyle üç yıldan önce gerçekleşmiş ise sigortacı sigorta bedelini ödemekle yükümlüdür.
    Sigortadan faydalanan kimse hayatı üzerine sigorta yapmış olanı öldürmüş veya onun öldürülmesinde herhangi bir şekilde suç ortaklığı etmişse sigorta bedelinden mahrum kalır ve bu bedel ölenin mirasçılarına ait olur.
    Aksi sözleşme ile kararlaştırılmadıkça, sigorta savaş halinde geçerli değildir. Ancak sigortalı savaş esnasında ve savaş hareketleri dolayısıyla ölürse, ölüm tarihindeki matematik karşılıklar, ödeme tarihine kadar geçecek süreye ait teknik faizleriyle birlikte hak sahiplerine ödenir.
    Sigortalı aksine bir sözlesme olmadıgı sürece, AIDS, nükleer, biyolojik ve kimyasal silah kullanımı veya nükleer, biyolojik ve kimyasal maddelerin açıga çıkmasına neden olacak her türlü saldırı ve sabotaj veya tedavi amaçlı olanlar hariç nükleer rizikolar sonucu ölürse, sigortacı, yalnız riyazi ihtiyatı ödemekle yükümlüdür.

Detaylı bilgi için: 0312 324 44 85-89 Cep:0546 823 31 14

Balgat Mahallesi 1419. Cad. No:12